Gehaakte Cadeautes

Bestellen

Gehaakte Cadeautjes is geen officiële webshop of bedrijf. Het is de website van Rachel die het leuk vindt om te haken en daar andere mensen blij mee te maken.

Zie je iets wat je leuk vindt? Stuur dan even een e-mail. Ik laat je zo snel mogelijk weten of ik het op voorraad heb, of dat ik het nog moet maken. Als ik een haakwerkje nog moet maken heb ik hier ongeveer een week voor nodig. Ook krijg je dan van mij mijn rekeningnummer.

Verzending

Omdat mijn gehaakte cadeautjes niet door de brievenbus passen kost verzending altijd de pakketprijs van PostNL, € 6,75. Wil je graag dat het pakketje met Track en Trace verzonden wordt, dan kan dat natuurlijk ook. Je betaald dan wel iets meer. Voor actuele tarieven zie www.postnl.nl 

 Als ik de betaling heb ontvangen zal ik het cadeautje versturen. Je krijgt per e-mail even een bevestiging dat het verstuurd is. 

Niet goed?

Is het cadeautjes niet wat je er van verwacht had en ik heb het niet speciaal voor jou gemaakt (en kan het dus niet aan iemand anders verkopen of geven) dan kan je het binnen 14 dagen terug sturen en krijg je je geld terug. De verzendkosten worden niet vergoed. Laat me wel even via mail weten dat het cadeautjes terug gestuurd wordt, dan weet ik dat het er aan komt. 

Top

Vind je het leuk wat je ziet?

Close

Volg ons via social media